Korak po korak

Kurirska služba

Isporuka – Rokovi za uručenje poštanskih pošiljaka

Rokom za uručenje poštanskih pošiljaka smatra se vreme od prijema poštanske pošiljke do njenog uručenja.

U rokove uručenja poštanskih pošiljaka ne računaju se:

1) vreme kašnjenja zbog nepotpune i netačne adrese;

2) vreme kašnjenja zbog više sile;

3) neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava poštanskih pošiljaka.

Ako je poštanska pošiljka primljena posle poslednje otpreme pošiljaka iz pristupne tačke poštanskog operatora, rok se produžava za jedan radni dan.

Poštanski operator može sa korisnicima koji predaju veći broj poštanskih pošiljaka, ugovoriti i drugačije rokove za uručenje, ali ne duže od pet radnih dana od dana prijema pošiljaka.

Zakon o poštanskim uslugama

ISPORUKA

Za proizvode koje poručite u on-line prodavnici Kupujemo provereno možete odabrati:

  1. Regularna isporuka tj. isporuka na adresu  je besplatna za porudžbine iznad 3000 RSD, dok se za porudžbine ispod 3000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od minimum 300 RSD. 
  2. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i 30 lokacija u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Zrenjaninu i Pančevu. Ova isporuka je besplatna za porudžbine iznad 3000 RSD, dok se za porudžbine ispod 3000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od minimum 300 RSD ( zavisi od poštanskog operatera)

Isporuka – rok

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko telefon koji ste koristili prilikom kreiranje porudžbine ima instaliranu Viber aplikaciju dobićete i Viber poruku o statusu porudžbine. 

Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavestiti kurirska služba. 

Isporuka – Preuzimanje pošiljke

Kupujemo provereno sarađuje sa kurirskim službama  Daily Express, AKS EXPRESS KURIR, Pošta Srbije. 

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, besplatnim pozivom broja iz kontakt forme!

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Isporuka – cena

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.

Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je minimum 300 RSD i biće iskazan na računu. 

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Preuzimanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i 30 lokacija u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Zrenjaninu i Pančevu. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

Rok isporuke na paketomat

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko telefon koji ste koristili prilikom kreiranje porudžbine ima instaliranu Viber aplikaciju dobićete i Viber poruku o statusu porudžbine. 

Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima isporuke istih na željeni paketomat obavestiće vas kurirska služba. 

Preuzimanje pošiljke

Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 

Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 

Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

DExpress
Cenovnik D-Express usluga
Pošta Srbije
Pošta Srbije kalkulator cena isporuke
AKS Kurirska služba
AKS Kurirska služba cenovnik usluga

Isporuka na paketomatu 

Isporuka koja se vrši preko DExpresa i Pošte Srbije moguća je na paketomatima. Paketoma pruža veći komfor za kupce koji su zbog radnog vremena sprečeni da budu na adresi za isporuku.