Kupujemo Provereno vam želi dobrodošlicu

Logo Kupujemo provereno sa natpisom

Kupujemo Provereno vam želi dobrodošlicu!

Dobrodošli na vaše i naše mesto proverene i sigurne kupovine. Dobrodošli u svet digitalnog marketinga.

Kupujemo Provereno je kompanija iz Novog Sada, osnovana 2021. godine, od strane trojice prijatelja, sa skupom iskustva koje u zbiru daje više od 50 godina. 

KP je kao i sve dobre priče počeo na opuštenom druženju, kada se jedan od prijatelja požalio da je prevaren prilikom kupovine sa neke on-line prodavnice.  

Istog tog dana zacrtan je prvi cilj: Uložiti svo znaje i iskustvo kako bi se stvorio nezavistan portal koji će rigoroznim proverama i jasnim pravilima omogućiti svakome ko poželi da kupuje provereno i bezbedno na internetu. 

kupujemo provereno

 

Nadamo se da ćemo zajedno uspeti u nameri da stvorimo bolje i kvalitetnije on-line iskustvo.

Sertifikat i kontrola

Danas postoje i druge instiucije koje izdaju sertifikat o proveri kvaliteta, međutim naše iskustvo je pokazalo da su mnogi kompromitovani u želji da ostvar profit. Da bi neka kompanija dobila sertifkat potreno je samo da plati a često se dešava da podaci iz zvaničnih registra i institucija ne odražavaju takvo stanje u relanosti. 

Naša ideja je u osnovi da vršimo kontrolu kompanije bez njihovog znanja, samo na osnovu javno dostupnih podatka kao i na osnovu specijalnih algoritama za merenje korisničkog iskustva za te kompanije.

Želimo da budemo pre svega sigurni da će kompanija koja ima naš sertifikat zaista i pružati korisnicima ono što zvanično nudi kao svoj proizvod ili uslugu. 

Ostavi komentar