Lansiramo Kupujemo provereno

„Pokrećemo „Kupujemo Provereno“ kako bi svim potrošačima pružili snažan glas i svim kompanijama način da slušaju, reaguju i stalno  poboljšavaju svoju uslugu.  Gradimo poverenje jer se dešava u transparentnom okruženju bez uređivanja treće strane ili cenzure.”

Sertifikat provereno firma od poverenja

Sertifikat “Provereno firma od poverenja”

Sve kompanije koje budu prošle naše kontrole kvaliteta dobiće jednistveni sertifkat

Mi smo digitalni servis „Kupujemo Provereno“

Kupujemo Provereno je osnovan 2021. godine sa vizijom da stvori nezavisnu valutu poverenja. Mi smo digitalna platforma koja okuplja preduzeća i potrošače da neguju poverenje i inspirišu saradnju. Slobodni smo za upotrebu, otvoreni za sve i izgrađeni na transparentnosti.

Mi smo „Kupujemo Provereno“. Potrošačima nudimo nezavisne analize online prodavnica i proizvoda sa mogućnošću kompletne analize određene kompanije u cilju sticanja poverenja i navike u pouzdanu internet trgovinu.

Naše recenzije zasnovane se na stvarnom iskustvu potrošača kao i na osnovu saradnje sa zvaničnim organima nadzora pravnih subjekata koji sa bave on-line trgovinom.

Našim potrošačima nudimo uvid u kompletnu zakonsku regulativu iz oblasti zaštite potrošača, trgovine, i poreza, kao i pravnu pomoć kod potrošačkih sporova.

Kompanijama nudimo uvid u stvarne zahteve potrošača i način da poboljšaju svoje online usluge.

Kupujemo Provereno prezentuje recenzije koje pomažu potrošačima da kupuju sa poverenjem i pružaju kompletne uvide u rezultate ocenjivanja proizvoda,  kako bi pomogli preduzećima da poboljšaju iskustvo koje nude. Što više potrošača koristi našu platformu i deli svoje mišljenje, kompanije imaju bolji uvid u želje potrošača i više mogućnosti da steknu njihovo poverenje.

Kupujemo Provereno je online platforma koja se bavi unapređenjem e-trgovine i zaštitom potrošača koji kupuju putem interneta.

 

Sale

Saša Kostić
CEO / koosnivač

Sale rešava probleme sa podacima. On drži tim na vodećoj ivici performansi i osnažuje brendove da otključaju potencijalni rast na osnovu podataka.

Joca

Jovica Margit
Direktor prodaje/ koosnivač

Sa iskustvom u gotovo svim branšama, Joca se fokusira na pružanje usluga digitalnog marketinga visokog standarda globalnim klijentima.

Bane

Branislav Petković
Razvoj web aplikacija/ koosnivač

Bane  je odgovoran za dizajn i razvoj u svim projektima na KP. Sa iskustvom u grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu, omogućava svrsishodnu interakciju korisnika preko digitalnih dodirnih tačaka na različitim platformama.

July

July Wood
Direktor marketinga

Sa preko 15 godina iskustva u digitalnom sektoru, July  je radila sa mnogim globalnim tehnološkim kompanijama na projektima proširenja u vodećoj digitalnoj agenciji sa sedištem u Londonu, UK.